OVIO CarBook luo lisäarvoa sinulle ja asiakkaallesi.

OVIO CarBook on korjaamo-ammattilaisten luoma sovellus, jolla on tarkoitus helpottaa autojen huoltoja ja korjauksia. OVIO CarBook tarjoaa korjaamoille, asiakkailleen tarjottavan, sähköisen huoltokirjan, työkalut korjattavien autojen huoltohistorian tutkimiseen ja asiakkaan kontaktointiin. Tämä kaikki nykyaikaisen sovelluksen kautta, joka on rakennettu korjaamoiden liiketoimintaa helpottavaksi.

Miksi OVIO CarBook on hyvä valinta?

Tarjoa asiakkaallesi sähköinen huoltokirja

Nyt se on mahdollista - sähköinen huoltokirja asiakkaillesi. Mikäli käytössäsi on Autofutur, CD400 tai Automaster, huoltotiedot siirtyvät automaattisesti Ovioon. Sinun tarvitsee tehdä vain sopimus kanssamme - ei muuta. Asiakkaasi saavat käyttöönsä koko huoltohistoriansa, ei pelkästään uusia tapahtumia. Kuluttaja-asiakkaille palvelu on ilmainen, sinulta veloitamme pienen kuukausimaksun. Paranna sinäkin asiakaspalveluasi näyttävällä ja helppokäyttöisellä OVIO-palvelulla!

Mainosta korjaamoasi OVIO-palvelun kautta

Ovio tarjoaa sinulle mahdollisuuden viestiä ja mainostaa asiakaskuntaasi helposti ja tehokkaasti. Tarjoamme tämän mahdollisuuden niin OVIO-palvelun sisällä, sähköpostilla kuin tekstiviestilläkin. Valitse vain kanavasi. Asiakkaasi ovat ehkä jo poimineet korjaamosi ns. ’omaksi korjaamokseen’ ja odottavat jo viestejäsi. Hyödynnä tämä mahdollisuus ja sitouta asiakkaasi aktiivisella tiedottamisella.

Näe korjattavan auton huoltohistoria

Olisiko sinun helpompi toimia, mikäli tietäisit huoltoon tulevien ajoneuvojen huoltohistorian jo etukäteen? Ovion avulla se onnistuu. OVIO tarjoaa sinulle huollettavan ajoneuvon huoltohistorian myös muista korjaamoista. Ei enää arvailuja siitä, onko jokin kriittinen osa jo edellisessä huollossa vaihdettu. Tätä tietoa asiakkaasikin arvostavat!

OVIO CarBook on käytössä kartalla näkyvissä korjaamoissa.